Vilka är vi?

Kort information om företaget

BlästerMäster AB
Ola Strömberg grundade verksamheten 1991 och drev framgångsrikt företaget till 2016 då han valde att lämna över fanan till en yngre generation blästrare. Martin Erlandsson tog då över företaget och har stora visioner för BlästerMäster.

Mycket kunskap och erfarenhet tar man med sig in i framtiden samtidigt som tekniken går framåt, flera anställningar har gjorts för att kunna ta åt sig all den mängd jobb som ständigt kommer in till företaget.

Omdömen

Idag ringde ängeln Robert och erbjöd sig hjälpa till med klottersanering på våra kulturbyggander kostandsfritt för att stötta Nora Järnvägsmuseum som blivit utsatt för omfattande skadegörelse. Jag kan inte tro att det är sant och tackar djupt för omtanken. Nu vet jag vem jag kan rekommendera.
Cecilia Lundquist-Sundin
Nora Kommun
Grabbarna som kommer när dom lovar, och gör det dom ska, med bravur! Vi dränerar ca 15 hus/år runt omkring i uppland, och på alla så får dom vara med ??
Daniel Pjatte Larsson
Samma anda som när jag drev företaget: ”Kunden ska inte vara nöjd, han ska vara väldigt nöjd” Under estimate – Over deliver.
Ola Strömberg